Az első Nánási Piknik
szeptember 15, 2016
Valami készül a Nánási Udvarban…
március 29, 2018

Vegyünk egy kis maréknyi embert, egy közös udvart, kiváló szolgáltatásokat, elhatározást, kitartást, és együttes szándékot, hogy közösség épüljön. Adjunk hozzá egy mindenre nyitott üzemeltetőt, aki rendezvényekkel és eseményekkel ízesít és az önkormányzatot, aki építtet egy parkolót is az udvar mellé, hogy a közösség tagjainak kényelmes legyen az ittlét. Fák és fű adottak, játszótér is hamarosan, van egy csipet jókedv és sok-sok szeretet. Minden belekerült és így el is készült a Nánási Udvar, ahol minden összetevő együttesen várja, hogy az erre járók belekóstoljanak kis közösségük íz-kavalkádjába.

Vannak itt isteni bagettek és pástétomok reggelre, édes-és sós gombócok tízóraira, tengeri halak és herkentytűk ebédre, hamburgerek uzsonnára, finom, minőségi borok a nap bármely szakára, igényes ruhák gyermekeknek-felnőtteknek az alkalomhoz illően, kaland a sípályákon télre-nyárra, és virág a szeretetteljes pillanatokhoz.

De a legfontosabb összetevő TE vagy, kedves olvasó, aki betérsz és ízlelőbimbóiddal belekóstolsz az udvar világába és reméljük: többé nem szabadulsz. Velük maradsz, mert ezt akarod, részükké válsz, és ők is a tieddé. Szép lassan megismeritek egymás ízeit, hangulatait, megkedvelitek egymást, és napról napra, falatról falatra sül ki a nagyszerű közösség, aminek te is tagja leszel. Gyere, térj be hozzánk, tárd ki a szíved, szád és harapj egy nagyot a Nánási Udvar közösségébe és olvadj be te is. Nem fogod megbánni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ITT AZ ELSŐ NÁNÁSI PIKNIK!
ITT AZ ELSŐ NÁNÁSI PIKNIK!