Aktuális akciók
augusztus 25, 2016

Közösség épül a Nánási Udvarban

Fákkal körülölelt udvar, letisztult üzletkirakatok és modern cégtáblák, egy igazi kis családias környezet készült el nemrégiben Óbudán, a Római parton. A bérlők pedig egy igazi Római parti közösséget szeretnének létrehozni az udvarban.

„Tudatosan válogattam az udvar bérlőit, olyan üzleteket szerettem volna, amelyek igényesek, kellően modernek, széles spektrumon ki tudják szolgálni az ide látogatókat, mind ízlésben, mind hangulatban. Célunk egy olyan közösségi hely létrehozása, ahol otthon érezhetik magukat vendégeink. A légkör családias, rendszeres programokkal és eseményekkel fokozzuk az összetartozás élményét. Közös célunk, hogy a kerületben élők olyan kedvelt helyszíne legyünk, ahova szívesen és rendszeresen térnek be továbbá minőségi figyelemmel tudjuk őket kiszolgálni az év bármelyik szakában. Az Önkormányzatnak köszönhetően napokon belül elkészül a 150 férőhelyes parkoló is mellettünk, amely kényelmesen megközelíthetővé teszi udvarunkat és közvetlen lejárást biztosít a Duna partra is” – mondta el Ésik Zsolt (a Cziniel Cukrászda tulajdonosa), a Nánási Udvar üzemeltetője. „Régi vágyam volt egy ilyen közösségi hely létrehozása, hiszen én is itt lakom és a környezetemben élőktől kapott visszajelzések is ezt az igényt támasztották alá. A kerületben élő hírességek és alkotó- vagy sportkörök is azonnal csatlakoztak kezdeményezésünkhöz és rendezvényünkhöz felkérésünkre.”

  1. szeptember 24-én a Nánási Udvar üzletei szervezésében megrendezésre kerül az 1. Nánási Piknik névre keresztelt nyitóbuli, amelynek programja kicsiknek-nagyoknak egyaránt érdekességeket kínál. Délelőtt a gyermekes családoké lesz a főszerep, 10:00-től Articsóka kreatív kézműves-sarokáll majd az idelátogató gyermekek rendelkezésére, 11:00-től néptáncbemutatót láthatnak, majd az Amasolegyermekjógáján próbálhatják ki magukat, 12:30-tól pedig a Ledényi Judo Team bemutatóját nézhetik meg. A gyermek blokk zárásaként egy garantáltan szórakoztató ismeretterjesztő élőállat-bemutatón vehetnek részt gyerekek és felnőttek egyaránt, ahol megismerhetnek több kistestű állatot egy vicces, show-szerű előadás keretében.

A délután folyamán aerobik-show-val, zumba, salsa és társastánc-bemutatókkal és tánctanítással várják a látogatókat.

18:00-órától bulizás a The Apples zenekarral.

20:00-órától élő koncertet ad kerületünk büszkesége, Szekeres Adrienn!

Gasztronómia: étel, ital, borkóstoló, édességek.

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ITT AZ ELSŐ NÁNÁSI PIKNIK!
ITT AZ ELSŐ NÁNÁSI PIKNIK!